bill-paxton-overleden

Amerikaans acteur en filmregisseur Bill Paxton is op 61-jarige leeftijd overleden nadat complicaties waren opgetreden bij een hartoperatie.

Geschiedenis van Bill Paxton

Bill was in een aantal grote films te zien als acteur: The Terminator, Weird Science, Aliens, Predator 2, True Lies, Apollo 13, Twister & Titanic. Bill zijn passie voor het vak was bekend bij iedereen die hem heeft gekend in de filmwereld, niemand kon namelijk om Bill zijn warmte en oneindige energie heen.

Bill is een aantal keer genomineerd voor de Golden Globe Award, hij heeft hem alleen nog nooit gewonnen. In het jaar 1999 werd hij voor het eerst genomineerd voor zijn rol in de film A Bright Shining Lie. In de televisieserie Big Love, wat gaat over een fundamentalistische mormoonse familie, had Bill een hoofdrol. In de jaren 2007, 2008 en 2010 werd Bill genomineerd voor een Golden Globe Award voor zijn rol in die serie.

De laatste filmrol die Bill speelde was in de film Nightcrawler in 2014. Gedurende zijn carrière speelde hij in meer dan 80 films en series.

Bekijk hier de film Titanic waarin Bill een herkenbare rol speelt als ‘Brock Lovett’

About The Author