NCIS-Acteur Miguel Ferrer (61) Overleden

miguel-ferrer-overleden

Miguel Ferrer is op 61-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Los Angeles aan de gevolgen van kanker. Miguel van een neef van George Clooney, die enorm bedroefd reageerde op de dood van zijn neef. 

Geschiedenis van Miguel Ferrer

Miguel Ferrer groeide op in Hollywood. Zijn acteercarrière begon begin jaren ’80. In Star Trek III in 1984 speelde hij als als de USS Excelsior stuurman. Miguel speelde ook in de serie NCIS waar hij onderdirecteur Owen Granger speelde. Toen er kanker werd geconstateerd bij Miguel gaven de makers van de serie NCIS hem de mogelijkheid om uit te stappen, maar dat wilde hij niet. De makers besloten uiteindelijk om de personage ook de ziekte te geven, omdat Miguel zijn stem al snel werd aangetast.

Voordat Miguel ging acteren, was hij succesvol als studiomuzikant. Hij speelde bijvoorbeeld de drums in de film Two Sides of the Moon.

 

Heb je de serie NCIS nooit gezien? Klik dan op de onderstaande link en koop nu de fantastische serie NCIS met Miguel Ferrer.

https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/ncis/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/suggestedFor/ncis/originalSearchContext/media_all/originalSection/main/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html

About The Author